Referent de la restauració a Barcelona, l’emblemàtic Restaurant de les 7 Portes ofereix un ampli recorregut per la cuina tradicional. 184 anys d’història donen suport a una cuina adulta, natural, generosa i posada al dia. Es una cuina basada en els productes del país, sense renunciar a les aportacions de la cuina internacional.

A la carta del 7 portes podeu trobar els seus famosos arrossos i paelles, amanides fresques i populars, entreteniments, els canalons de tota la vida, mariscs, peixos i carns, plats de cullera i de forquilla en “perill d’extinció”, rostits amb la tradicional picada i també els tàrtars. Una carta acompanyada sempre per una selecció de plats del dia, innovadors, per degustar i descobrir, fets amb productes de temporada i de mercat.

La nostra carta recull un ampli receptari, que ha evolucionat al llarg del temps. Presumir de 184 anys d’experiència equival a dir que hem sigut capaços d’adaptar-nos i que hem anat matisant la nostra oferta d’acord amb els gustos de generacions i generacions de clients.

Al 7 Portes contem amb trobar plats moderns i plats que no trobareu gaire be enlloc, que fan les delícies dels gormands i dels gurmets. Grans plats festius i cassoles per compartir, que van des de la Paella Parellada i les Sarsueles, a plats creats al restaurant i que han esdevingut clàssics tals com el bacallà de la Sra. Carme, o el rap barquera, fins a plats actuals i lleugers. No ens aturem aquí i seguim creant nous plats amb l’objectiu de renovació que ens permet afirmar que som un restaurant mes viu que mai.

Us convidem també a deixar-vos sorprendre per les nostres postres elaborades artesanalment pels nostres rebosters al obrador del restaurant . Tot això acompanyat d’una àmplia selecció de vins; la nostra carta de vins esta pensada per ajudar en el procés d’elecció del vi mes apropiat, i el nostre bodeguer esta sempre pendent de les novetats i les qualitats que ofereix el mercat.

Si voleu descobrir-la en detall no dubteu a contactar-nos, i encara millor, si voleu gaudir-ne, us recomanem que ens visiteu o feu una reserva. La nostra cuina i les nostres taules estan a la vostra disposició.