Menú del Xef
Buscant la Magdalena d'en Proust

Un bon àpat es pot gaudir de moltes maneres, ja que hi intervenen molts elements que fan que allò, a priori essencial i recurrent, sigui especial. La taula, per exemple, esdevé gairebé un element màgic al voltant del qual les persones comparteixen moltes coses: una xerrada, un acudit, un comentari, un viatge, un projecte o records. Però de fet quan mengem de manera conscient anem molt més enllà.
Afloren en nosaltres moltes sensacions que ens fan sentir vius. La vista ens fa atractiu allò que veiem; la oïda crea part de l’atmosfera de l’entorn en el que estem; les olors ens transporten a aquells instants únics de fa molt temps i que de cop semblen reals i les textures donen personalitat als diferents ingredients.
Quan assaboreixes quelcom, que al teu paladar li resulta molt agradable i que a més el teu cervell vincula amb algun record remot del que ni tan sols n’eres conscient, llavors pots dir que has trobat la Magdalena d’en Proust.

A nosaltres també ens agrada anomenar-lo l’efecte Ratatouille, com ens va mostrar l’entranyable crític culinari de la pel·lícula de Píxar, Ego, que en provar la ratatouille que li havien preparat va tenir un moment de felicitat màxima que el va retrobar amb la seva mare quan era petit.

El Restaurant 7 Portes us convida a buscar les vostres Magdalenes d’en Proust a través d’un Menú del Xef elaborat posant l’accent en allò que quan assaborim ens transporta més enllà i que sovint no tenim tan en compte: les salses de la cuina catalana. Aquesta nova experiència que us proposem, desitgem que us faci viatjar a records que crèieu extingits.

Notes:

  • Migdies de dimecres, dijous i divendres
  • Prèvia reserva de 24h
  • 60€ tot inclòs

RESERVES VIA EMAIL A reserves@7portes.com O PER TELÈFON AL 93 319 30 33

També pots adquirir aquest menú a la nostre botiga web.