top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Reserva tu mesa:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam pharetra euismod nisl.

Benvinguts de nou!

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com

Agenda d'activitats

Octubre 2021

2021-10-15

Benvinguts de nou!

Després d’aquests llargs mesos d’incertesa, per fi, podem dir que tornem que la normalitat torna a casa nostra!

Les mesures COVID i restriccions a Catalunya són cada vegada més flexibles amb la millora de les dades i la frenada de l’onada de contagis i, és per aquest motiu, que el govern català ha anunciat l’eliminació de la majoria de restriccions a partir d’aquest divendres 15 d’octubre.

Pels que formem part del món de la restauració, es tracta d’un pas molt important cap a la normalitat amb la recuperació de la majoria d’aforaments a Catalunya. Des del 7 Portes i La Barra del 7 Portes estem molt contents de recuperar el 100% d’aforament dels nostres espais, a més de no tenir més límits horari i poder gaudir de les llargues sobretaules. Amb tot, però, es l’ús de la mascareta en els espais tancats continuarà essent obligatori.

Us esperem amb els braços oberts i amb la intenció de continuar gaudint de la nostra cuina, els nostres espais i, sobretot, la vostra companyia. Perquè, al llarg dels nostres 185 anys d’història, sempre hem posat la vocació de servei als clients i l'excel·lència gastronòmica a l'epicentre de totes les nostres decisions. Comptant sempre amb l’ajuda d’un gran equip de persones que ha treballat i treballa cada dia per oferir el millor servei i ha sabut fer front a qualsevol entrebanc.

Estem molt contents de tornar-vos a donar la benvinguda!

També et pot interessar

article-suggestions
2021-09-22
Comença la Tardor!

Amb l'arribada de la tardor tot canvia de nou; baixen les temperatures, les fulles es tornen daurades i surgeix un nou ventall de propostes gastronòmiques, per llepar-se'n els dits. Consulteu la nostra carta.

Més informació